Maskinværksted med mange års erfaring.

Hos Hassø Maskinteknik er vi et kompetent maskinværksted med mange års erfaring, med reparation og flytning af maskiner.

  • Reparation af CNC styret maskiner
  • Reparation af maskiner i træindustrien.
  • Reparation af Fræsere og Drejebænke hos metalindustrien.

Jeg holder til i Høng, hvorfra jeg betjener kunder i over hele landet. Jeg tilbyder alle former for service, vedligeholdelse og reparation af værktøjsmaskiner, og det er naturligvis til attraktive priser.

Som professionelt maskinværksted kan jeg tilbyde en bred vifte af services, der letter arbejds byrden for dig. Jeg hjælper både private, erhverv og det offentlige og er altid parate til at træde til, hvor vores ekspertise efterspørges. Skal Jeg hjælpe dig

Grundigt og kvalitetsbevidst maskinværksted.

For at levere det bedst mulige resultat og en tilfredsstillende service har jeg fokus på kvaliteten i alt, jeg foretager mig. Jeg er grundige og effektive uanset opgave eller omfang. Ønsker du at entrere med en velrenommeret virksomhed, der har mange års erfaring, er Jeg den rette til opgaven.

Jeg lever af glade og tilfredse kunder, der værdsætter den kvalitet, Jeg er i stand til at levere. Mangler du et alsidigt og pålideligt maskinværksted, der kan hjælpe dig med at finde fejl på dine maskiner, reparere eller vedligeholde dem, hører jeg gerne fra dig.